Sunday, August 18, 2019
 

 

[23.9.2016] Čestitka povodom Svjetskog dana učitelja


Povodom 5. oktobra-Svjetskog dana učitelja, ministar za obrazovanje, nauku i mlade Kantona Sarajevo Elvir Kazazović uputio je čestitku prosvjetnim radnicima sljedećeg sadržaja:

"Cijenjeni odgajatelji, učitelji, nastavnici, profesori, direktori, stručni saradnici, predavači, u svoje ime i u ime Ministarstva čestitam vam Svjetski dan učitelja!
 
Vi ste nosioci svih odgovornih, teških, posebnih zadaća, oni koji pokazuju put našoj djeci, na kojem oni saznaju, uče, razvijaju se i postaju oni koji će sutra biti odgovorni tvorci našeg društva. Uzimajući u obzir da vi našoj djeci, učenicima i studentima određujete životne puteve obavezujemo se na saradnički odnos s vama, kao i na aktivnosti koje će doprinijeti da i dalje kvalitetno pružate znanja našoj djeci, učenicima i studentima i da im budete kvalitetna potpora, kao što ste to i do sada bili.
 
Iskreno vam se zahvaljujem na tom društvenom doprinosu i obećavam da će Ministarstvo za obrazovanje, nauku i mlade KS i dalje biti vaša potpora na reformskom putu koji vodi kvalitetnom odgoju i obrazovanju.
Veličina14 K
DatumWed 05/10/2016 u 09:36

< Prethodna  1 / 1  Sljedeća >
 
Developed and powered by © 2008 UTIC SarajevoTerms Of UsePrivacy Statement